Hands-on in techniek

Pakweg 25 jaar geleden begon ik in de techniek. Als leidinggevende verzorgde ik voor grote installatiebedrijven de werkvoorbereiding, inkoop en kwaliteitsbeheer. Maar vanuit belangstelling schoof mijn werkveld op naar facilitair gebied. Als facilitair manager combineerde ik mijn technische achtergrond - ideaal voor zaken als klimaat, beveiliging en telefonie - met mijn praktische manier van denken. Een voorwaarde als je verantwoordelijk bent voor het beheer van het wagenpark, materieel en het magazijn.

 

Kwaliteitsbewust in inrichting

Tien jaar geleden ontdekte ik in de museumwereld nog een andere kwaliteit. Naast mijn vertrouwde taken als facilitair manager werkte ik hier samen met ruimtelijke ontwerpers voor interieur, meubilair en verlichting en verzorgde ik innovatieve multimedia bij exposities voor jong en oud. Ik was nauw betrokken bij de inrichting en de AV van een grondig verbouwd en uitgebreid museum.

 

Frisse start

Al jaren droomde ik ervan om als creatieve doener mijn eigen veelzijdige bedrijf te beginnen. Ik vertaal het ontwerp naar de praktijk. En dat doe ik op de manier die mij kenmerkt: hands-on, pragmatisch, kwaliteitsbewust, zorgvuldig en met een gezonde dosis humor.

 

Joost Seweuster - eigenaar en oprichter van J@S

  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook Social Icon

Bavelselaan 317

4834TD Breda

e-mail: joost@j-at-s.nl

kvknr.:   64187616